Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

I-a şocat pe poliţişti! Un tânăr căra saci întregi de ţigări de contrabandă

captura Youtube
tigari contrabanda

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din municipiul Piatra-Neamţ, a fost prins de poliţişti în timp ce transporta cu maşina cinci saci cu ţigări de contrabandă, a declarat, vineri, agentul şef Robert Costan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ, scrie Agerpres.

Acţiunea a fost desfăşurată în noaptea de joi spre vineri de Poliţia Rutieră şi Biroul de Ordine Publică pe linia contrabandei cu ţigări.

"Pe 28 iunie, în jurul orei 23,00, poliţiştii au depistat în trafic, pe strada Dimitrie Leonida, un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din Piatra Neamţ. În urma controlului efectuat, poliţiştii au găsit interiorul autoturismului cinci saci din plastic în care erau 38.400 ţigarete cu timbru de Republica Moldova. Acestea au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul a fost indisponibilizat", a declarat Robert Costan.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ va dispune aplicarea sechestrului judiciar asigurător iar poliţiştii continuă cercetările faţă de tânăr, sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, infracţiune pedepsită cu închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea unor drepturi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.