Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Și-a văzut moartea cu ochii - Daniela Crudu rupe tăcerea după ce a fost bătută cu bestialitate de iubit: 'Am ochii lipiţi şi plini de sânge'

daniela crudu

Daniela Crudu trece prin clipe cumplite, după ce a fost bătută cu bestialitate de iubitul croat. Fosta asistentă TV rupe tăcerea şi face declaraţii şocante despre cum a fost la un pas de moarte.

Vedeta a mărturisit că şi-a văzut moartea cu ochii şi dacă nu apuca să fugă, bărbatul voia să o omoare. Daniela mai spune că nu l-a mai văzut niciodată într-o astfel de situaţie, nimic nu prevestea gestul lui.

Sfetnicul lui Isărescu face praf un proiect de lege din Parlament: 'Situația este de un ridicol desăvârșit. Ea este și scandaloasă'

Bruneta se află într-o stare destul de gravă, potrivit declaraţiilor ei, nu mai vede, deoarece are ochii lipiţi şi plini de sânge.

"Dacă nu săream din maşină şi nu fugeam, mă omora. M-a dat cu capul de bord. Suntem împreună de mult timp, nu a avut nicio ieşire violentă, dar acum, practic era alt om. Nu s-a comportat niciodată aşa, nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. Nu mai văd, am ochii lipiţi şi plini de sânge", a declarat Daniela Crudu pentru Xtra Night Show.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.