Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Și Poliția Română a făcut show la Untold: Un traficant de droguri a fost săltat direct din mijlocul concertelor

untold 2022

Un bărbat de 33 de ani din Cluj-Napoca a fost reţinut după ce a fost prins în flagrant de poliţişti şi procurorii DIICOT când vindea droguri de mare risc - ecstasy şi 3-CMC, în apropierea locului de desfăşurare a festivalului Untold. Anchetatorii au stabilit că el a mai vândut astfel de droguri şi în zilele anterioare, iar în perioada mai-iulie a comercializat şi canabis.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Cluj au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a unui inculpat, cercetat pentru trafic de droguri de risc şi mare risc.

”Măsura a fost dispusă după ce inculpatul a fost prins în flagrant, în timp ce comercializa droguri de mare risc, în proximitatea spaţiului de desfăşurare a unui festival de muzică în municipiul Cluj-Napoca, asupra sa fiind găsite 10 tablete de ecstasy şi cantitatea de 5 grame 3-CMC. Ulterior, a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară fiind identificate şi ridicate cantităţile de 454 comprimate ecstasy, 160,2 grame 3-CMC, 92,7 grame rezină de canabis şi 153,7 grame canabis, trei cântare de precizie, şase grindere, suma de 4750 lei, două laptopuri, precum şi alte mijloace de probă”, a anunţat, duminică, DIICOT.

Conform sursei citate, în perioada 3-4 august, el a comercializat, droguri de mare risc, respectiv ecstasy şi 3-CMC, pentru sume cuprinse între 600 şi 1.600 lei. De asemenea, s-a stabilit faptul că, în perioada mai-iulie, inculpatul a comercializat, în mod repetat şi canabis, drog de risc pentru sume cuprinse între 20 şi 50 lei gramul.

Duminică, urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Cluj, cu propunerea de arestare preventivă a bărbatului, care are 33 de ani şi este din Cluj-Napoca, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Biroul Tehnic şi de Criminalistică din cadrul DIICOT - Structura Centrală şi Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, Serviciului Acţiuni Speciale şi Serviciului Criminalistic din cadrul IPJ Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.