Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Și USR a căzut în păcat: consilieră locală a votat cu PSD în București și va fi EXCLUSĂ din partid

usr

USR București își va exclude din partid o consilieră locală din Sectorul 6, după ce aceasta a votat cot la cot cu PSD. Decizia vine după un scandal similar în PNL unde doi consilieri generali vor fi excluși în urma alierii lor cu social-democrații.

„USR are 0 toleranță față de vechile blaturi din clasă politică. Votul consilierei noastre de la sectorul 6 ne-a luat prin surprindere. Nu este primul caz de buget controversat care trece zilele acestea, dar este prima dată când este cu un vot de la USR. Zilele trecute același lucru s-a întâmplat în consiliul general al capitalei și la sectorul 1, dar acolo fuseseră cumpărați consilieri PNL.

Am vorbit acum cu candidatul nostru pentru primăria sector 6, Alexandru Gâdiuță, care a fost prezent la ședință și care a fost șocat de ce s-a întâmplat. Votul consilierei noastre este o mare dezamăgire. Trebuie să ne asumăm greșeala de a fi susținut-o în 2016 și să acționăm în consecință. De aceea voi propune retragerea sprijinului politic și excluderea din USR a consilierei la următoarea ședință a Biroului municipal București.

Consiliera USR va fi exclusă din USR și nu va mai beneficia vreodată de sprijinul politic al USR. Avem 0 toleranță la blaturi și la vechile metehne din clasa politică”, a scris vineri pe Facebook liderul USR Bucuresti, Claudiu Năsui.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.