Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IADUL pe pământ: Decizia luată de guvernatorul New Yorkului, după ce s-a ajuns la aproape 5.000 de morți

SAE Institute
New York City

Guvernatorul statului american New York, actualul epicentru al epidemiei de COVID-19 în SUA, a anunţat luni prelungirea până la 29 aprilie a măsurilor de izolare ce impun între altele închiderea şcolilor şi suspendarea tuturor activităţilor "neesenţiale", informează AFP. El a evocat totodată o scădere a ratelor de contaminare cu noul coronavirus potrivit Agerpres,

"Dacă graficul se aplatizează şi scade rata de infectare, este pentru că distanţarea socială funcţionează", a spus guvernatorul Andrew Cuomo în conferinţa presă zilnică.

Citește și: Klaus Iohannis aduce vești bune: Primim în această săptămână 2,5 milioane de măști pentru medici, 5 milioane de măști pentru forţe de ordine, 8 milioane de măști care vor ajunge la populație

Distanţarea socială "trebuie să continue şi activităţile neesenţiale vor rămâne închise până la 29 aprilie. Nu e momentul de relaxare", a conchis Cuomo.

Numărul cazurilor confirmate de infectare în stat a crescut la 130.689 de la 122.031 anunţate duminică, iar cel al deceselor la 4758 de la 4159 în bilanţul precedent, a mai spus guvernatorul.

În general în SUA numărul cazurilor confirmate se apropie de 350.000 şi cel al deceselor a trecut de 10.000, potrivit unui bilanţ realizat de Reuters.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.