Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ialomiţa: Poliţiştii au descoperit şi confiscat peste 23.000 de ţigarete de contrabandă şi 500 de kilograme de materiale pirotehnice ilegale

Cigaretes
tigarete

Peste 23.800 de ţigarete provenite din contrabandă şi 500 de kilograme de materiale pirotehnice interzise la deţinere şi utilizare au fost descoperite şi confiscate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, în urma a şase percheziţii domiciliare în comuna Munteni Buzău, a transmis IPJ Ialomiţa.

„La data de 21 decembrie a.c., poliţiştii ialomiţeni, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia au pus în executare 6 mandate de percheziţie, în comuna Munteni Buzău, la persoane bănuite de comiterea infracţiunii de contrabandă cu ţigări. În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au descoperit şi identificat 23.833 de ţigarete proveite din contrabandă, precum şi 500 de kilograme de articole pirotehnice pentru care nu s-au putut prezenta documente de provenineţă”, potrivit comunicatului de presă al IPJ Ialomiţa.

Sursa citată mai spune că, atât ţigaretele cât şi materialele pirotehnice, au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluţie legală prin unitatea de parchet competentă.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept şi contrabandă. Activitatea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Generale Anticorupţie”, conchide sursa menţionată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.