Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ian Maddocks, un fost alcoolic și dependent de narcotice, a devenit campion mondial la box tailandez

box

Ian Maddocks (37 de ani) a devenit campion mondial la box tailandez, după ce a reușit să își depășească dependența de alcool și narcotice, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Lovitura de grație pentru Viorica Dăncilă ar putea veni chiar de la Liviu Dragnea! Mutarea făcută din închisoare

”Familia mea nu a știut nimic. M-am ascuns multă vreme. De la sfârșitul adolescenței și până la 25 de ani petreceam mereu și mă gândeam:'Voi face asta în fiecare weekend'. Privind în urmă acum, am băut în cea mai mare parte a vieții mele. Am fost un alcoolic pentru multă vreme”, a povestit Ian Maddocks la Daily Mail.

După ce i s-a născut primul copil, Amelia (9 ani), atunci când avea 27 de ani, Maddocks a renunțat la consumul de cocaină, însă nu a putut renunța la alcool. Odată cu venirea pe lume al celui de-al doilea copil, Jack (8 ani), Ian spune că ajunsese să consume două pahare de vin înainte de a pleca spre slujbă.

Moartea bunicului său, concedierea de la locul de muncă și despărțirea de mama copiilor săi l-au determinat pe Ian să își înrăutățească situația. După ce a fost concediat, a fost nevoit să se mute în casa mamei sale. După două săptămâni în care și-a găzduit propriul fiu, aceasta a fost nevoită să apeleze la poliție pentru că nu se înțelegea cu acesta: ”Am locuit la mama mea două săptămâni și, când a curățat camera în urma mea, a găsit 197 de sticle goale. Îi furam inelele ca să îmi cumpăr alcool”.

Citește și: Justiție oarbă! Doi torționari au fost achitați de instanță

Ajungând să cerșească pentru a-și alimenta dependența, Ian Maddocks și-a dat seama că trebuie să facă o schimbare în viața sa. Acesta s-a înscris într-un program de reabilitare. La patru luni distanță, Ian s-a apucat de box tailandez. Despre acest sport, el spune că l-a ajutat cu sănătatea mintală. Anul trecut a participat la Campionatul Național din Marea Britanie. Anul acesta a câștigat Campionatul Mondial de Box Tailandez.

”Am mers să lupt și am sfârșit câștigând. A fost cea mai frumoasă senzație din lume. Copiii au urmărit videoclipul cu mine luptând și au plâns când am câștigat”, a spus Maddocks despre reușita sa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.