Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ianis Hagi a fost lăudat de BBC: 'Copilul ăsta e incredibil de talentat!'

ianis hagi

Ianis Hagi (19 ani) a reuşit să-şi redreseze carieră după revenirea în Liga 1 Betano, de la Fiorentina, iar fiul "Regelui" e apreciat de toată lumea, informează Mediafax.

BBC i-a dedicat un material lui Ianis, care a fost inclus în seria tinerilor talentaţi din fotbalul mondial. În această categorie se mai află Frankie de Jong (Ajax) sau Nicolo Barella (Cagliari).

"Este fiul lui Gheorghe viitoarea vedetă a României? Cu un şut necruţător de la distanţă, Gheorghe Hagi a impresionat în anii 80 şi 90, când a jucat pentru Real Madrid Barcelona. Astfel a primit porecla de <>. Fiul său, Ianis, în vârstă de 19 ani, ar putea să-i calce pe urme.

Mijlocaşul Viitorului a impresionat cu golul marcat din lovitură liberă pentru naţioana U21 a României, dar a obşinuit să aibă execuţii asemănătoarea cu cele ale tatălui său. Gheorghe Hagi este şi antrenor şi patron la echipa sa, iar în curând ar putea să-l lanseze pe Ianis într-un campionat de top al Europei", se arată în materialul BBC.

Steve Crossman, jurnalist BBC, l-a comparat pe Ianis cu doi jucători uriaşi: "E un talent nativ, genul lui Antonio Cassano sau Paul Gascoigne. Sunt din ce în ce mai puţini astfel de fotbalişti în lume. A avut un periplu la Fiorentina, care din păcate nu a funcţionat. Probabil a fost prea devreme. Dar Dumnezeule, copilul ăsta e incredibil de talentat! Loveşte mingea la fel de bine cu ambele picioare, execută cornerele din ambele părţi. A reuşit chiar să înscrie de la colţul terenului de câteva ori.

În weekend a marcat un gol fabulos din lovitură liberă pentru România U21. La un moment dat va trebui să părăsească echipa tatălui său. Este un fotbalist de urmărit".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.