Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ianis Hagi a fost trecut, de presa din Belgia, pe lista dezamăgirilor

Inquam Photos - George Călin
Inquam Ianis Hagi

Presa din Belgia a analizat prestația lui Genk din acest sezon, iar concluzia este că echipa antrenată de Felice Mazzu suferă în apărare, dar și în atac, acolo unde înlocuitorii vedetelor plecate au dezamăgit. De asemenea, Ianis Hagi a fost trecut pe lista dezamăgirilor, potrivit Mediafax.

Genk suferă în acest sezon, în care joacă și în Liga Campionilor. Echipa lui Mazzu este doar pe locul opt în campionat, cu 21 de puncte după 14 etape, iar titlul va fi greu de păstrat.

Genk este pe ultimul loc în grupa E din Liga Campionilor, cu doar un punct. Napoli conduce cu șapte pucte, Liverpool are șase puncte, iar RB Salzburg are trei puncte.

Conform voetbalnieuws.be, diferența în acest sezon a fost făcută în apărare, care a cedat de multe ori, inclusiv în fața unor adversari de mâna a doua din prima ligă a Belgiei. În plus, fotbaliștii ofensivi nu au fost la fel de eficienți precum Leandro Trossard, plecat la Brighton sau Ruslan Malinovskyi, care a plecat la Atalanta.

Citește și: Viorica Dăncilă dă vina pe Klaus Iohannis: Chiar preşedintele n-a putut vorbi pentru ca această investiţie să aibă loc în România?

În același punct al campionatului, în sezonul trecut, Trossard marcase de opt ori, spre deosebire de cele zece reușite ale cuplului actual din atac format din Ally Samatta și Paul Onuachu.

Ianis Hagi, o dezamăgire în viziunea jurnaliștilor belgieni

Fiul lui Gică Hagi a fost transferat în această vară la Genk, dar nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Spre deosebire de Malinovskyi, care a furnizat 6 pase decisive în 13 partidei sau Pozuelo, care pasase decisiv de 7 ori, Ianis Hagi a reușit să joace în doar 11 meciuri în campionat, a marcat de trei ori și a pasat decisiv de două ori: „Theo Bongonda și Ianis Hagi au dezamăgit ca înlocuitori ai celor plecați”, a mai notat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.