Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ianis Hagi, Denis Drăguş şi Tudor Băluţă, cei mai curtați jucători din lotul 'Regelui'

www.romaniatv.net
Gică Hagi Ianis Hagi

"Regele" a vorbit deschis despre ce jucători de la Viitorul sunt curtaţi, iar acesta rostit doar trei nume, dar a dezvăluit că există interes şi pentru alţi doi tineri din echipa sa. Ianis Hagi, Denis Drăguş şi Tudor Băluţă sunt cei mai curtaţi fotbalişti ai lui Gică Hagi, scrie mediafax.

citește și: S-a stabilit cine îl va înlocui pe procurorul Cristian Lazăr: Cine este magistratul care va face ancheta în dosarul în care este vizată Carmen Iohannis

După interesul pentru Hagi junior, se pare că Standard Liege ar fi interesată şi de transferul lui Denis Drăguş. Succesul avut cu aducerea lui Răzvan Marin (23 de ani) i-a făcut pe belgieni să revină şi să vrea să cumpere din nou de la "curtea Regelui". Viitorul a refuzat deja o ofertă de la FC Sevilla pentru Ianis. Hagi spune că nu e pretenţios când vine vorba de transferuri şi a vorbit deschis despre interesul existent pentru fotbaliştii săi.

"Sunt deschis, nu sunt pretenţios, cu toate că ştiu că Viitorul are deja o cotă şi vinde destul de bine. Întotdeauna analizez şi mă gândesc ce este bine şi pentru jucători. Nu în această perioadă, pentru că mai avem un meci. Totuşi, vine cineva să vadă un meci şi se vorbeşte despre oferte! Când va fi clar şi o să avem oferta pe masă, atunci vom vedea. Tatonări, vorbe, oricine poate să facă. Media află, se speculează, dar oferte există doar când sunt concrete. Interes există, pentru că şi Drăguş, şi Ianis, şi Băluţă au făcut lucruri bune.

Sunt curtaţi toţi trei şi încă doi jucători. Vedem dacă va pleca vreunul dintre ei în iarna asta. Dacă pleacă, trebuie să aducem alţii şi mai puternici. De slăbit, nu ne slăbim, pentru că vin din spate de la Academie", a spus Hagi, conform gsp.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.