Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ianis Hagi l-a șocat pe legendarul Steven Gerrard: Este un talent remarcabil / VIDEO

thescottishsun.co.uk
ianis hagi

Mijlocașul Ianis Hagi (21 de ani) a devenit joi seară erou în Scoția, după ce a contribuit decisiv, cu două goluri de generic, la victoria echipei sale Glasgow Rangers în primul tur din 16-imile Liga Europa. Scoțienii au fost conduși pe teren propriu cu 2 - 0 de portughezii de la Sporting Braga. După mai multe pase decisive primite de la Ianis Hagi, atacantul scoțienilor a ratat de mai multe ori singur cu portarul. Ianis Hagi a luat în repriza a doua o acțiune pe cont propriu, a marcat și și-a readus echipa în joc. După ce un coleg al său a egalat scorul de pe tabelă, Ianis Hagi a executat o lovitură liberă și mingia s-a oprit în plasa porții după ce a fost deviată de un fundaș portughez. Hagi a jucat pe toată durata partidei, sub privirile tatălui său, Gheorghe Hagi, prezent în tribună.

Antrenorul echipei Glasgow Rangers, Steven Gerard, fostul mijlocaș legendar al lui Liverpool, a vorbit la superlativ despre Ianis Hagi, după meci:

  • "Ianis Hagi este un talent remarcabil şi această scenă a fost făcută pentru el. Era multă presiune pe el, tatăl lui a fost în public în această seară pentru prima dată pe Ibrox. Are spirit de luptă în el. Nu este numai talent, este luptă. Vrea să câştige. El a fost cel care a adus magia şi scânteia care ne-au readus în joc. Primul gol a fost extraordinar, pătrunderea în interior şi şutul cu piciorul stâng, pe care îl credeam că este cel slab al lui, dar încă nu sunt sigur, a fost o remarcabilă finalizare. Apoi să ai îndrăzneală să încerci al doilea de la peste 25 de metri, să ai încredere. Am avut un pic de noroc, dar uneori în acest meci trebuie să-ţi faci singurul norocul şi el cu siguranţă a meritat asta", a declarat Gerrard, potrivit Daily Record.

Ianis Hagi a declarat și el că speră că şi-a făcut familia mândră

"Întrega mea familie era aici, aşa că este extrordinar. Este prima dată când ei vin aici şi sunt foarte mândru că au fost în tribune. Sunt foarte fericit şi cred că i-am făcut mândri. Îmi fac doar treaba. De fiecare dată când intru pe teren ştiu ce am de făcut. Trebuie să pasez decisiv, să creez şi să marchez. Asta este treaba şi nu se schimbă dacă pierdem, câştigăm sau terminăm la egalitate. Este o importantă victorie, dar este numai prima manşă, acum trebuie să ne gândim la meciul cu St. Johnstone de duminică. Jucăm la trei zile, aşa că nu avem timp să zăbovim pe niciun meci. Trebuie să jucăm manşa a doua, aşa că nimic nu este terminat. Dar suntem încrezători că putem marca la ei şi ne califica. Prima repriza a fost 50-50. Chiar dacă ei conduceau cu 2-0, am avut ocaziile noastre şi le-am ratat. Ei au avut ocaziile lor şi au marcat, asta a fost diferenţa, dar ambele echipe au avut ocazii. Ne-am ridicat nivelul în repriza a doua şi am reuşit să ne fructificăm ocaziile. Este 50-50, este încă deschis, jucăm returul în deplasare, va fi un meci deschis, cu siguranţă", a declarat Hagi jr, potrivit surreycomet.co.uk.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.