Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ianis Hagi: 'Meciurile din Europa League sunt speciale nu doar pentru mine, ci pentru toată lumea'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Ianis Hagi

Ianis Hagi, jucătorul lui Rangers, a vorbit despre returul cu Bayer Leverkusen din optimile Europa League şi crede că totul poate fi schimbat, după ce primul meci a fost câştigat de germani cu scorul de 3-1. Manşa a doua se va disputa pe 5 august, potrivit Mediafax.

Momente reuşite de Ianis Hagi la naţionala de tineret i-a cucerit repede şi pe fanii lui Rangers. Meciul cu Braga, de pe Ibrox Park, a fost unul de vis pentru tânărul jucător, Ianis dând atunci două goluri şi ajutând echipa să meargă mai departe în Europa League.

Citește și: Veste mare! Anumiți români vor avea parte de beneficii uriașe

E singura competiţie în care Rangers mai este implicată în acest sezon, iar pe 5 august, echipa lui Ianis Hagi va juca în deplasare returul cu Bayer Leverkusen, din optimile de finală. În primul meci, germanii au trecut cu 3-1 de Rangers.

"Meciurile din Europa League sunt speciale nu doar pentru mine, ci pentru toată lumea. Cu toţii ne dorim să ne întrecem la cel mai înalt nivel. Avem al doilea meci cu Leverkusen şi chiar dacă am fost învinşi în primul joc, cred că nimic nu este pierdut. Orice este posibil şi am demonstrat în meciul de acasă cu Braga că putem schimba totul în doar zece minute sau chiar mai puţin. Cred că avem tot ce ne trebuie pentru a fi 100% din punct de vedere fizic şi mental. Abia aştept ca totul să revină la normal şi să începem să jucăm fotbal", a declarat Ianis Hagi, în timpul unei conferinţe de presă.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.