Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ianis Hagi: Mergem în Elveția pentru a câștiga

www.digisport.ro
Ianis Hagi Ciprian Tătărușanu

Fotbalistul echipei naționale Under 21, Ianis Hagi, a declarat, luni, că el și colegii săi merg în Elveția pentru a câștiga, precizând că își dorește ca România să acumuleze cât mai multe puncte în campania de calificare la CE de tineret din 2019. "Trecem printr-o perioadă bună, avem două victorii și un egal, iar acum mergem în Elveția pentru a câștiga. Avem încredere mare în noi și sperăm să facem cât mai multe puncte în grupă pentru a ne califica la Campionatul European. Meciul de la Ovidiu cu Elveția a fost unul destul de echilibrat. E o echipă bună, dar noi sperăm să câștigăm, cu gândul ăsta plecăm acolo. Am început cu dreptul campania asta și sperăm să o terminăm și mai bine", a spus el, conform Agerpres.

Ianis Hagi a menționat că este puțin dezamăgit de faptul că nu joacă la Fiorentina. "Normal că mi-aș dori să joc mai mult. Sunt puțin dezamăgit pentru că am făcut un cantonament foarte bun, am avut evoluții bune, toți m-au apreciat și speram să joc. Sunt dezamăgit puțin, după cum spuneam, dar nu am ce face, mă antrenez în continuare. S-a scris că mi s-a spus să plec împrumut în vară, dar la mine nu a venit nimeni. Din contră, cei de la Fiorentina au fost foarte mulțumiți de mine. Mă așteptam să joc, dar ăsta e fotbalul, uneori treci prin momente mai bune, alteori mai grele. Contează să știi să treci peste aceste momente și să mergi înainte. Nu am primit explicații de ce nu am prins lotul, dar asta nu mă împiedică să continui să muncesc și să devin din ce în ce mai bun", a adăugat el.

Întrebat dacă va urma exemplul lui Geroge Pușcaș, care a plecat sub formă de împrumut de la Internazionale Milano la Benevento pentru a juca mai mult, Ianis Hagi a răspuns: "Nu știu, voi vedea în iarnă în ce situație sunt. Mă voi gândi bine". Echipa națională de fotbal Under-21 a României întâlnește, vineri, de la ora 19,00, la Lugano, selecționata similară a Elveției, într-o partidă contând pentru Grupa 8 a preliminariilor Campionatului European de tineret din 2019.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.