Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ianis Hagi, remarcat de presa italiană după meciul de duminică

ianis hagi

Hagi, tânărul fotbalist român al echipei Fiorentina, a fost remarcat de presa italiană după meciul de duminică, 2-2 acasă cu Pescara, în ultima etapă de campionat, aceasta fiind a doua lui apariție în Serie A. Ianis Hagi a jucat din minutul 56 și s-a evidențiat la câteva faze. De asemenea, el a primit un cartonaș galben, conform Agerpres. "Pentru fiul marelui Gheorghe, meciul cu Pescara a fost al doilea în tricoul viola și primul în care a avut la dispoziție un număr substanțial de minute după scurta apariție din octombrie contra lui Cagliari. Într-adevăr, mai mult de jumătate de oră pentru talentatul român, care a arătat imediat personalitate și o ușurință ieșite din comun pentru un băiat de numai 19 ani", scrie site-ul violanews.com. Tânărul mijlocaș român va împlini 19 ani în octombrie.

"Fizicul poate că este încă puțin fragil pentru acest nivel, dar are toate calitățile, iar capacitatea de a lovi mingea cu ambele picioare ar putea încălzi în viitor inimile suporterilor viola", adaugă violanews.com.

Ianis Hagi a primit nota 6 din partea site-ului eurosport.com, care scrie că apariția jucătorului a fost foarte așteptată, iar el nu a dezamăgit, remarcându-se prin dribling și șut. "Vom mai auzi vorbindu-se de el", scrie acest site. Portarul român Ciprian Tătărușanu, titular obișnuit la Fiorentina, nu a jucat în meciul cu Pescara. Antrenorul Paulo Sousa l-a folosit în locul său pe tânărul polonez Bartlomiej Dragowski.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.