Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ianis Hagi și-a aflat noul antrenor: cine este olandezul Giovanni van Bronckhorst

www.rangers.co.uk
Glasgow Rangers

Olandezul Giovanni van Bronckhorst este noul antrenor al lui Glasgow Rangers, înlocuindu-l pe Steven Gerrard ce a plecat la Aston Villa, a anunţat joi campioana Scoţiei, printre ai cărei fotbalişti este românul Ianis Hagi, informează Agerpres.

Van Bronckhorst, fost jucător al lui Rangers între 1998 şi 2001, a câştigat ca antrenor campionatul Olandei cu Feyenoord Rotterdam în 2017, înainte de a semna cu gruparea chineză Guangzhou City în ianuarie 2020.

"Sunt recunoscător pentru şansa de a lucra din nou la acest club uriaş", a spus, printre altele, Van Bronckhorst, fost internaţional olandez (106 selecţii), ce a disputat cu selecţionata ţării sale finala Cupei Mondiale din 2010.

Directorul sportiv al clubului, Ross Wilson, a declarat: "Gio a arătat deja că este un câştigător, cunoaşte clubul, cunoaşte calitatea lotului şi se potriveşte perfect cu abordarea şi mentalitatea noastră".

Lider în campionat, cu un avans de 4 puncte după 13 etape, Rangers va primi duminică vizita lui Hibernian, ocupanta locului 6.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.