Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ianis Hagi speră să câştige titlul cu Rangers în sezonul 2019-2020

thescottishsun.co.uk
ianis hagi

Ianis Hagi (21 de ani) a declarat pentru Daily Mail că vrea să rămână la Rangers în perioada următoare. Mijlocaşul a ajuns la vicecampioana Scoţiei, în iarnă, sub formă de împrumut, de la Genk. Ianis Hagi speră să câştige titlul cu Rangers în sezonul 2019-2020, potrivit Mediafax.

Ianis Hagi i-a liniştit pe fanii echipei Rangers. A dezvăluit că nu va pleca de la vicecampioana Scoţiei şi că va lupta în continuare alături de antrenorul Steven Gerrard şi colegii săi pentru a câştiga titlul şi a se califica în Europa League.

"Din câte ştiu, sunt în continuare împrumutat la Rangers", a spus Ianis Hagi, potrivit dailymail.co.uk, care a precizat că "în această perioadă fac totul pentru a mă menţine în formă şi să-mi îmbunătăţesc slăbiciunile.

Dacă sezonul se va relua, voi avea acelaşi obiectiv pe care l-am avut încă de când am ajuns, acum trei luni. Voi juca fiecare meci pentru a-l câştiga".

În meciul tur din optimile Europa League, Rangers a pierdut, scor 1-3, în faţa celor de la Bayern Leverkusen.

Citește și: VIDEO JOS PĂLĂRIA Un pensionar de 87 de ani din Alba și-a DONAT ECONOMIILE unui spital: Statul suntem NOI

"Ştiu că este dificil să revenim, dar, la un club ca Rangers, orice e posibil. Cu mentalitatea pe care o are acest club, putem să facem lucruri importante.

Putem câştiga titlul? Dacă ne uităm la diferenţa de puncte, este un mare. Trebuie să fim realişti.

Dar obiectivul nostru, dacă sezonul se va relua, este să ieşim la joc şi să câştigăm fiecare meci, apoi vom vedea nu ne vom afla la finalul sezonului", a mai spus Ianis Hagi, potrivit dailymail.co.uk.

Rangers ocupă locul doi în clasamentul campionatului din Scoţia, cu 67 de puncte, în timp ce liderul este Celtic, cu 80 de puncte.

Ianis Hagi a dezvăluit că este un jucător fericit, dar nu ştie cum arată viitorul său.

"Cred că toată lumea a putut să vadă cât de fericit eram pe teren, iar stilul meu de joc s-a îmbunătăţit în fiecare zi. Viaţa în Glasgow a fost foarte bună.

Nu pot să spun nimic referitor la viitorul meu. Am agenţii mei, AC Talent, care lucrează intens pentru mine. Am încredere în ei. Viitorul meu este în mâinile agenţilor mei", a mai spus internaţionalul român.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.