Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ianis Hagi: 'Sunt fericit, rezultatul este cel dorit, acum sunt cu gândul la echipa de tineret. Ştiu că sunt aşteptări, am încercat să joc colectiv'

ianis hagi

Jucătorul Ianis Hagi, care a fost titular pentru prima oară în echipa naţională, a declarat, luni seară, că România a obţinut rezultatul dorit la meciul cu Malta, recunoscând că el a jucat mai bine la partida cu Norvegia, potrivit news.ro.

Citește și: SURSE De ce și-ar fi executat, de fapt, Viorica Dăncilă omul – Informații EXCLUSIVE despre demiterea lui Remus Borza

"Sunt fericit, rezultatul este cel dorit, acum sunt cu gândul la echipa de tineret. Ştiu că sunt aşteptări, am încercat să joc colectiv, pentru coechipieri, pot să spun că a fost mai bine cu Norvegia, sper să fie tot mai bine la Campionatul European şi apoi în toamnă. Acum sunt foarte concentrat, mă bucur că mi-am făcut treaba zic eu bine aici, încerc să-mi revin fizic, mental pentru Campionatul European", a declarat Hagi la Pro TV.

Citește și: Aflat în spatele gratiilor, Liviu Dragnea primește o nouă lovitură! Marele său proiect, dinamitat!

Reprezentativa României a învins, luni, în deplasare, selecţionata Maltei, scor 4-0 (3-0), în grupa F de calificare la Euro-2020. Atacantul George Puşcaş a marcat de două ori pentru naţionala lui Cosmin Contra.

Golurile au fost marcate de Puşcaş (7, 29), Chipciu (34) şi Man (90+1).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.