Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ianis Hagi va purta tricoul cu numărul 10 la națională

Ianis Hagi

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, joi, că Ianis Hagi va purta tricoul cu numărul 10 la meciurile pe care naţionala României le va disputa cu selecţionatele Insulelor Feroe şi Norvegiei, în preliminariile Euro-2020.

“După 19 ani şi 4 luni, din nou pe un tricou al echipei naţionale de seniori, deasupra numărului 10, scrie HAGI. Asta pentru că Ianis va purta acest număr în premieră la prima reprezentativă, pentru partidele cu Insulele Feroe şi Norvegia. Ultimul meci pentru tatăl său cu acest număr pentru România a fost împotriva Italiei, la Euro, în iunie 2000”, se arată pe site-ul FRF.

“Sunt bucuros şi mândru, dar mai presus de toate simt o responsabilitate în plus. În fiecare zi îmi propun să muncesc şi mai mult, pentru a-i bucura pe suporteri. Împreună cu colegii mei avem datoria să îi facem fericiţi pe români!”, a declarat Ianis Hagi.

Sâmbătă, de la ora 19.00, la Torshavn, în Insulele Feroe, prima reprezentativă va disputa al şaptelea joc din preliminariile Euro-2020, iar marţi, de la ora 21.45, România va întâlni Norvegia, pe Arena Naţională, în Grupa F preliminară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.