Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iarna, elementul cheie pentru victoria Ucrainei? Expert militar: 'Ar trebui să permită infanteriei ucrainene să avanseze'

haszon.hu
razboi ucraina rusia ucraina tanc

Expertul militar britanic, colonelul în retragere Glen Grant, a explicat de ce condițiile de desfășurare a războiului din Ucraina sunt benefice pentru Kiev.

Într-un interviu pentru publicația Espresso, expertul a precizat că Rusia este limitată în acțiunile sale din cauza infanteriei insuficient instruite pentru a desfășura un război mobil.

"Rusia este limitată în acțiunile sale din cauza infanteriei insuficient instruite pentru a desfășura un război mobil. Ei nu sunt capabili de o descoperire, așa că acum tot ce fac este să-și trimită armata împotriva soldaților ucraineni. În curând, fie tineri nepregătiți, verzi, fie bătrâni sau foști prizonieri vor merge în Ucraina. Un astfel de curs a fost deja luat, așa că acum trebuie să se bazeze pe artileria lor.

În opinia mea, toamna și iarna vor fi o oportunitate, nu o problemă pentru Ucraina, deoarece inamicul va avea probleme cu logistica, mișcarea artileriei și activitățile sale de luptă, mai ales dacă este foarte frig.

Vezi si: Americanii pregătesc o lovitură decisivă pentru soldații lui Putin: racheta PrSM distruge ținte la o distanță de 650 de kilometri

Dar acest lucru ar trebui să permită infanteriei ucrainene să avanseze, deoarece este mult mai capabilă decât cea rusă. Într-o ciocnire față în față cu rușii, chiar și pe vreme rea, armata ucraineană va fi într-o poziție mult mai bună. Dar trebuie să mergem mai departe. Dacă nu este cazul, atunci există întotdeauna o șansă de a cădea în capcana lor de artilerie, unde vă vor acoperi pur și simplu cu foc și asta este.

Trebuie să alunecați peste o astfel de capcană și să începeți să împingeți înapoi artileria lor, caz în care nu vor trage singuri. Până când trag. Dar ei sunt capabili de acest lucru, iar evenimentele celui de-al Doilea Război Mondial sunt dovezi ale acestui lucru. Cu cât condițiile de desfășurare a ostilităților sunt mai rele, cu atât este mai benefic pentru Ucraina", a spus Grant.

Vezi și: Zelenski cere mai multe arme, în timp ce atacurile rusești se intensifică în Doneţk: strigăt de disperare din partea președintelui Ucrainei .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.