Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iarna face ravagii în noiembrie - Copaci doborâți, zăpadă pe carosabil, cod portocaliu de vreme rea

copac cazut zapada

Mai mulți copaci au fost doborâți iar acoperișul mansardei unui bloc a fost desprins din cauza vântului, anunță ISU Constanța. În județ a fost emis o alertă cod portocaliu de vânt.

Pompierii constănțeni intervin cu o autospecială de descarcerare dup ce un copac a căzut pe un autoturism în Constanța, De asemenea, salvatorii intervin cu o autoplatformă după ce izolația mansardei unui bloc s-a desprins.

Potrivit sursei citate, pompierii intervin pentru degajarea altor trei cobaci doborâți de vânt, doi în Constanța și unul pe centura localității medgidia, precum și pentru înlăturarea unui fir de telefonie care încurcă circulația pe podul dintre localitatea 2Mai și Mangalia.

Ninge abundent, cu depuneri pe carosabil, pe DN 28

Ninge abundent, cu depuneri pe carosabil, pe DN 28, Cozia - Răducăneni, județul Iași. Drumarii afirmă că, în continuare, autotrenuri și autoturisme echipate necorespunzător, cu anvelope foarte uzate sau de vară, se aventurează în trafic, cu riscul de a da produce accidente sau blocaje rutiere.

Ninge abundent, cu depuneri pe carosabil, pe DN 28, Cozia - Răducăneni, județul Iași.

DRDP Iași anunță că utilaje intervin pentru asigurarea circulației, cu autoutilaje dotate cu lamă și material antiderapant.

„În continuare, autotrenuri și autoturisme echipate necorespunzător, cu anvelope foarte uzate sau de vară, se aventurează în trafic, cu riscul de a da produce accidente sau blocaje rutiere. Circulați cu atenție și evitați deplasările în această perioadă, în lipsa echipării corespunzătoare a autovehiculelor pentru sezonul de iarnă”, avertizează drumarii.

Județul Buzău a intrat sub incidența unei avertizări Cod portocaliu de vreme rea

udețul Buzău a intrat sub incidența unei avertizări Cod portocaliu de vreme rea. Prefectua anunță că la Bisoca ninge, în timp ce în restul județului plouă, iar până la acestă oră, nu au fost raportate probleme deosebite.

„La ora 14.00, județul Buzău a intrat sub incidența unei avertizări Cod portocaliu de vreme rea”, transmite Prefectura județului Buzău.

Potrivit sursei citate, prefectul județului, Daniel Țiclea, s-a deplasat la sediul ISU Buzău unde funcționează Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției, pentru a evalua situația operativă, împreună cu instituțiile cu rol în astfel de situații: I.S.U. Buzău, I.P.J. Buzău, I.J.J. Buzău, S.D.N. Buzău, Electrica, Institutia Prefectului Judetul Buzau și Consiliul Județean.

„La Bisoca ninge, în timp ce în restul județului plouă. Până la acestă oră, nu au fost raportate probleme deosebite. Vă rugăm să circulați cu maximă prudență, să plecați la drum doar cu mașinile echipate corespunzător și doar după ce v-ați informat cu privire la evoluția vremii, în orele imediat următoare”, se arată în finalul comunicatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.