Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iarna și-a intrat în drepturi: 12 drumuri naționale sunt acoperite de zăpadă

www.europafm.ro
drum inchis, viscol, ger, zapada

Autoritățile anunță că marți seara nu sunt drumuri naționale sau autostrăzi blocate din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile. Totuși, se circulă cu greutate pe porțiuni de pe 12 drumuri naționale, acoperite de zăpadă, conform Mediafax.

Potrivit autorităților, marți seara nu sunt raportate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

Totuși, ninsoarea îngreunează circulația pe mai multe șosele din Moldova, Ardeal și Muntenia. Cele mai afectate sunt drumurile din zonele montane.

„Se circulă în condiții de iarnă, cu ninsori moderate cantitativ (pe crestele munților sunt însemnate cantitativ), carosabilul fiind acoperit cu zăpadă, pe următoarele drumuri naționale: DN 2, între Suceava/SV și Botoșani/BT; DN 7A, între Vidra/VL și Obârșia Lotrului/VL; DN 7C, între Bâlea Cascadă/SB și Bâlea Lac/SB; DN 12C, între Gheorgheni/HR și Lacu Roșu/HR; DN 13B, între Praid/HR și Gheorgheni/HR; DN 15, între Toplița/HR și Tulgheș/HR; DN 17, Pasul Tihuța/BN; DN 57B, între Bozovici/CS și Oravița/CS; DN 58, între Caransebeș/CS și Reșița/CS; DN 67C, între Novaci/GJ și Rânca/GJ; DN 67C, între Obârșia Lotrului/VL și Curpat/SB; DN 73, între Bran/BV și Fundata/BV” anunță Centrul Infotrafic.

Totodată, marți seara ninge în diferite zone ale județelor vizate de atenționarea meteorologică de ninsori și intensificări ale vântului. Pe majoritatea arterelor zăpada nu se depune pe carosabil, iar acolo unde se adună, circulația nu este restricționată deoarece se intervine cu utilaje de deszăpezire.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.