Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iaşi: Candidatul PSD la Primăria Iaşi, Mihai Chirica, a dat startul campaniei electorale

Mihai Chirica

Candidatul Partidului Social Democrat la funcţia de primar al Iaşiului, Mihai Chirica, însoţit de colegii de partid, a dat startul campaniei electorale la miezul nopţii de joi spre vineri. 

Însoţit de staff-ul de campanie, candidaţii PSD la Consiliul local şi de deputaţii Sorin Iacoban şi Tudor Ciuhodaru, viceprimarul cu atribuţii de primar interimar Mihai Chirica a lipit primul afiş electoral pe panoul special amenajat în staţia de tramvai de la Teatrul Naţional Vasile Alecsandri. 

'Am spus că începem campania electorală atunci când trebuie. Aici este echipa care a venit alături de mine. Spunem că avem cea mai tare echipă cu care vom câştiga aceste alegeri, o echipă cu care vom câştiga aceste alegeri pentru ieşeni, pentru democraţie, pentru prosperitate, pentru tot ce este bine pentru comunitatea ieşeană', a declarat jurnaliştilor Mihai Chirica. 

Social democraţii sunt optimişti şi cred în şansa lor de câştig. 

'Nu va fi uşor. Trebuie să ne valorificăm toate şansele pe care le deţinem. Trebuie să avem un singur scop: de a munci pentru ieşeni. Pentru asta ne-am adunat acum aici! Este prima zi de campanie, prima zi în care ne permite legea să ne facem vizibili. Suntem optimişti, suntem plini de viaţă, suntem valoroşi din punct de vedere profesional şi credem în şansa noastră', a declarat Mihai Chirica cu puţin timp înainte de startul oficial al campaniei electorale. 

Mihai Chirica a afirmat că nu se aşteaptă la o campanie electorală uşoară, mai ales că anul acesta alegerile se vor desfăşura într-un singur tur. 

'Vrem să facem o campanie bazată pe proiecte, pe transparenţă, pe lucrurile spuse la timpul lor, făcute la timpul lor, pe lucrurile care se văd, pe faptul că oraşul nostru se schimbă în bine. Ne dorim să ducem mai departe acest proiect pentru că Iaşiul merită mai mult', a declarat Mihai Chirica. 

El a mai spus că se aşteaptă la un scor electoral care să asigure PSD majoritatea în Consiliul Local Iaşi. 

'Avem nevoie de o echipă puternică, nu anulăm niciun fel de discuţie cu nicio formaţiune politică care este dedicată pentru a munci alături de noi pentru ieşeni. Vom face tot ceea ce este posibil ca toate planurile oraşului nostru să le ducem la bun sfârşit', a mai spus Mihai Chirica. 

Mihai Chirica este unul dintre cei zece candidaţi înscrişi oficial la Biroul Electoral de Circumscripţie (BEC) Iaşi pentru funcţia de primar al municipiului. În cursa electorală s-au înscris social democratul Mihai Chirica, liberalul Marius Bodea, Camelia Bogdănici -UNPR, Radu Botez - ALDE, Cristian Cernescu - Forţa Moldova, Traian Dobre - PSRO, Petru Movilă - PMP şi independenţii Anca Preda, Andrei Postolache şi Viorel Blăjuţ. 

La alegerile locale din iunie 2016, 243 candidaţi din partea a nouă partide încearcă să obţină unul din cele 27 de locuri ale Consiliului Local Municipal Iaşi, din partea PNL, PSD, ALDE, UNPR PMP, PSRO, PSI, Forţa Moldova, Mişcarea 'Pentru Iaşi' şi Partidul Comuniştilor. Doi independenţi candidează pentru Consiliul Local, Mihai Lupu şi Anca Preda. 

În judeţul Iaşi sunt 241 de secţii de votare şi au fost stabilite 74 de locuri speciale pentru afişaj electoral. La Consiliul Judeţean vor candida cu liste tot nouă partide: ALDE, PSD, PNL, UNPR (fiecare câte 47 de candidaţi), PMP (43 de candidaţi), PSRO (41 de candidaţi), PSR (30), PER (9) şi Asociaţia Partida Romilor 'Pro-Europa' (şase candidaţi). În total, este vorba despre 317 candidaţi pe 36 de locuri. În judeţ au fost delimitate 730 de secţii de votare (inclusiv cele din municipiul Iaşi). AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.