Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iaşi: Un tânăr de 21 de ani este cercetat penal după ce a provocat un accident rutier

accident rutier

Un tânăr în vârstă de 21 de ani este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă după ce, în cursul nopţii de miercuri spre joi, a provocat un accident rutier în timpul căruia mai multe persoane au fost rănite.

"În dimineaţa zilei de 11 august, în jurul orei 03,00, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Iaşi au fost sesizaţi cu privire la faptul că în localitatea Chicerea a avut loc un accident rutier, soldat cu victime omeneşti. Din primele cercetări efectuate, s-a constatat faptul că în accident a fost implicat un singur autoturism, condus de un tânăr de 21 de ani. În urma accidentului, şoferul şi trei pasageri din autoturism au fost răniţi", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Anca Vîjiac.

Potrivit acesteia, şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, acestuia fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

"În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, iar cercetările sunt continuate", a precizat Anca Vîjiac.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.