Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iaşi: Unul dintre bărbaţii prinşi sub tractor, în Vaslui, internat în stare gravă la Spitalul Sf Spiridon

tractor neamt 2

Unul dintre cei doi bărbaţi care au fost prinşi, miercuri, sub un tractor pe care îl reparau, în localitatea vasluiană Tupilaţi, a fost internat în stare gravă la secţia de terapie intensivă care aparţine de clinica ORL a Spitalului "Sfântul Spiridon" din Iaşi.

Şefa UPU din cadrul Spitalului "Sf. Spiridon" din Iaşi, Diana Cimpoeşu, a declarat că bărbatul, în vârstă de 53 de ani, din Tupilaţi, a fost strivit la nivelul capului în timp ce repara un tractor într-o curte aflată în pantă.

"Pacientul a fost preluat de un echipaj SAJ Vaslui şi predat echipajului elicopterului SMURD Iaşi şi transportat în UPU de la Spitalul Sf. Spiridon, unde a fost evaluat cu ajutorul computerului tomograf şi tratat. El a suferit traumatism cranio-facial complex sever, traumatism ocular, amputaţie de ureche stângă, fracturi la nivelul maxilarului şi mandibulei, a fost protezat respirator. Din fericire, nu au existat alte leziuni cerebrale sau toraco-abdominale. Pacientul va rămâne internat la ATI - clinica ORL", a informat Cimpoeşu, citat de Agerpres.

Miercuri dimineaţă, doi bărbaţi au fost prinşi sub tractorul pe care îl reparau, în localitatea Tupilaţi din comuna vasluiană Găgeşti, una dintre victime fiind găsită inconştientă. La faţa locului au fost trimise două ambulanţe B2, una din oraşul Murgeni şi una de la staţia din municipiul Huşi.

Poliţiştii vasluieni au demarat cercetări în acest caz pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs incidentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.