Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iată ce au aflat procurorii DNA despre Virgil Măgureanu, fostul șef al SRI

Virgil Măgureanu nu mai scapă de probleme. Nora fostului șef al SRI a făcut plângere penală întregii familii Măgureanu și aduce acuzații uluitoare. "Am primit amenințări cu moartea. Am depus plângere pentru violență, dar nu m-a băgat nimeni în seamă", spune nora lui Măgureanu.

Citește și: BOMBĂ de la DNA: Nepotul lui Băsescu a fost trimis în judecată

Și asta nu e tot! Alina Măgureanu continuă cu acuzațiile. "Am fost amenințată cu pistolul. Nu știu dacă mai ajung până la mașină. E o experiență trista. Am fost bătută cu copilul de mână. Am cerut ordin de protecție împotriva fostului soț, Marian Măgureanu, dar mi s-a spus că nu știu cu cine mă pun. M-am dus bătută la secția 2, cu copilul de mână. Mi s-a spus să-mi rezolv singură problemele. Am cerut ordin de protecție și mi s-a spus că nu știu cu cine mă pun. Îmi este foarte frică. Am primit amenințări cu moartea pe stradă. (...) Mama mea are un proces pe rol la Tribunalul de la Buftea. Am fost amenințată de către foștii socri că se va ajunge la acest proces dacă spun ceva din cea am văzut în acea familie. (...) Mie mi s-a demonstrat până în acest moment că familia Măgureanu reprezintă legea și pot să aduc proble. Am foarte multe probe și îmi asum tot ceea ce spun", a spus Alina Măgureanu la B1 TV.

Alina Măgureanu acuză întreaga familie Măgureanu, mai ales pe fostul ei soț, Marian, băiatul fostului șef SRI de mită sau trafic de influență și că poate aduce și probe.

Citește și: Un fost șef al SRI are probleme cu DNA-ul. I se trage de la familie

Alina Măgureanu a ajuns și la secția de poliție a sectorului 1, unde a declarat că a depus mai multe plângeri împotriva familiei Măgureanu pentru violență domestică, intimidare și amenințare, dar și pentru fapte de corupție.

"Sunt foarte multe plângeri. Am foarte multe dosare pe rol. De un an de zile mă chinui cu justiția din România și cu instituțiile abilitate. La secția nr. 2 nu vreau să mai calc, este un aparat corupt. De aceea am fost și la Parchet mai devreme. Sper să se facă dreptate. Sunt foarte supărată pe legea din România. Am încredere în DNA pentru că am văzut nenumărate situații în care și-a făcut treaba", a declarat fosta noră a lui Virgil Măgureanu.

Citește și: OFICIAL Anunțul de la DNA pentru Sorin Oprescu

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.