Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Șicanare în trafic dusă la extrem: l-a călcat intenționat cu mașina și l-a târât pe trotuar

captura video
sicanare trafic slatina

Un eveniment rutier care ar fi urmat unei șicanări în trafic s-a produs sâmbătă dimineață, în municipiul Slatina. Un bărbat care ar fi vrut să-i ceară socoteală unui alt șofer a fost lovit cu mașina.

Evenimentul a avut loc sâmbătă-dimineață, în zona catedralei vechi din Slatina. Doi șoferi ar fi avut o altercație în trafic, șicanarea de la volan fiind urmată de o confruntare directă.

Conform unor informații de la fața locului, cei doi șoferi care s-au șicanat ar fi oprit în zona respectivă, iar unul dintre ei a coborât să-i ceară socoteală celuilalt.

În acel moment, șoferul rămas la volanul mașinii sale a pornit, rănindu-l pe bărbatul care se poziționase în fața autoturismului.

Fără nicio ezitare, șoferul BMW-ului a apăsat pedala de accelerație și l-a lovit pe individul ieșit din mașină, continuând să demareze, deși știa că acesta se afla sub roți. Victima a fost târâtă cel puțin 10 metri pe trotuar. Participanții la trafic au sărit imediat în ajutorul bărbatului și l-au scos de sub roțile BMW-ului.

La fața locului au ajuns mai multe autospeciale de poliție și autospeciale de prim-ajutor, bărbatul lovit fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.