Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ICR: 50.000 de persoane au vizitat expoziția Brâncuși de la Bruxelles

www.evz.ro
Muza Adormită - Brâncuși

Institutul Cultural Român anunță că peste 50.000 de persoane au vizitat expoziția Brâncuși de la Bruxelles, evenimentul descris drept cea mai vastă prezentare a operei cunoscutului sculptor în Belgia urmând să își prelungească programul până în luna februarie.

”Datorită succesului înregistrat expoziția Brâncuși. Sublimarea Formei se va prelungi”, anunță Institutul Cultural Român. Potrivit cifrelor oferite de instituție, expoziția a numărat mai bine de 50.000 de vizitatori, de la vernisajul care a avut loc pe 2 octombrie.

Citește și: La final de mandat, Hans Klemm face mărturisiri despre regresul din Justiție în ultimii 3 ani:' O frustrare pe care o am'

Evenimentul organizat în cadrul seriei de manifestări Europalia România a adus pentru prima dată în Belgia opera lui Constantin Brâncuși, pionier al modernismului, se arată în prezentarea ICR. ”Sublimarea formei” aruncă o privire unică asupra artistului și a studioului său prin sculpturi iconice, fotografie uimitoare, lucrări de Auguste Rodin și alți contemporani precum Medardo Rosso, Man Ray și Fernand Léger. Expoziția, care inițial trebuia să se închidă la jumătatea lunii ianuarie, va rămâne deschisă până la 2 februarie 2020.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.