Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul din Egipt are regim de lucru militar

orar



După ce a convocat guvernul condus de premierul Ibrahim Mehleb la palatul prezidenţial la ora 7 dimineaţa pentru ceremonia de depunere a jurământului, fostul şef al armatei a subliniat că miniştrii ar trebui să se obişnuiască cu noul program de lucru.

'Fiecare ministru va fi la biroul său la ora şapte', le-a spus Mehleb jurnaliştilor după ce guvernul a avut prima reuniune cu Sisi, într-o sesiune maraton de şapte ore ce a urmat ceremoniei de inaugurare. Mehleb, reconfirmat de Sisi după victoria fără drept de apel obţinută de acesta în alegerile prezidenţiale din urmă cu trei săptămâni, şi-a păstrat oamenii din poziţii-cheie precum cele din economie şi securitate, dar şi-a nominalizat un alt ministru pentru investiţii, în speranţa de a atrage finanţare străină.

Economia Egiptului ar urma să crească cu aproximativ 3,2 procente în anul fiscal ce începe la 1 iulie, cu mult sub nivelurile necesare pentru a crea suficiente locuri de muncă pentru o populaţie în creştere rapidă de nu mai puţin de 86 de milioane de persoane şi pentru a diminua amploarea sărăciei. Tulburările din ultimii trei ani, când doi preşedinţi au fost înlăturaţi şi sute de persoane au fost ucise, au contribuit la distrugerea turismului şi la alungarea investitorilor,

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.