Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Idila scandaloasă la un liceu din Capitală. Profesorul și eleva au o relație încă de pe vremea când fata era minoră

facebook
liceul lucian blaga

Este anchetă uriașă la Liceul Lucian Blaga, din București, după ce pe rețelele de socializare s-a viralizat o filmare în care apar o fată de 18 ani și profesorul ei de geografie, de 62 de ani.

content-image

Colegii de școală spun că cei doi au o relație încă de pe vremea când fata nu era majoră, motiv pentru care polițiștii au deschis dosar penal pentru act sexual cu un minor.

Totul a pornit de la o filmare care a apărut în online. Protagoniștii sunt o elevă de 18 ani și profesorul de geografie, un bărbat de 62 de ani. Colegii fetei ar fi știut de multă vreme de relația lor. Eleva ar fi fost minoră când a început să fie curtată de profesor.

Profesorul atingea și alte fete

Mai mult de atât, colegii fetei susțin că nu este pentru prima dată când profesorul are un astfel de comportament față de elevele sale și că unele chiar erau atinse într-un mod indecent de acesta.

"Le zicea la fete 'păsărică', 'vrăbiuță'... Ba le mai atingea pe unele. Când ieșeau la tablă le mai punea mâna...", conform Justițiarul de Berceni.

Profesorul acuzat neagă totul

Dascălul a declarat pentru jurnaliști că a fost vorba despre o piesă de teatru. Declarațiile lui nu le-au convins însă pe autorități, iar conducerea școlii a sesizat imediat Inspectoratul școlar și Poliția Capitalei.

La rândul său, ministerul Educației așteaptă rezultatele anchetei și urmează să ia măsuri.

Sursa video : Observator News

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.