Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IEFTIN de TOT: ce a LUAT un polițist de la Rutieră pe post de MITĂ de la un șofer

politia nu treceti

Unii polițiști din România își bat joc de instituția pentru care lucrează și continuă să ia mită, deși fenomenul a scăzut drasctic odată cu apariția DGA. Unii oameni au legii își riscă însă meseria pentru sume infime.

Un polițist din Bistrița-Năsăud a fost prins în flagrant delict în timp ce lua mită de la un șofer, care i-a achitat nota de plată într-un local, ca să nu îi ridice permisul de conducere, conform Mediafax.

Citește și: Informație EXPLOZIVĂ: un bărbat prezentat ca MORT după ce a REFUZAT să se interneze de COVID-19D a decedat de infarct

Potrivit unui comunicat al Direcției Generale Anticorupție –Serviciul Județean Bistrița-Năsăud, polițistul a oprit miercuri în trafic un șofer pe raza localității Bața, județul Bistrița-Năsăud, care a făcut o depășire neregulamentară. Agentul de poliție a trecut, în mod nereal, în procesul-verbal faptul că șoferul în cauză nu a avut triunghiuri reflectorizante și a încălcat marcajul longitudinal continuu, aplicându-i o sancțiune de 290 de lei și 2 puncte de penalizare.

„Întrucât nu i-a fost reținut permisul de conducere, conducătorul auto, la indicațiile polițistului, a achitat în contul acestuia, mai multe bunuri, la un local din județul Bistrița-Năsăud”, se arată în comunicat. Valoarea notei achitate se ridică la 242 de lei.

De asemenea, în 5 martie, polițistul a primit de la un șofer, martor denunțător, suma de 500 de lei, cu titlu de mită, pentru a nu aplica o sancțiune complementară, constând în suspendarea permisului de conducere, ca urmare a unei depășiri efectuate în mod neregulamentar.

Polițistul a fost reținut pentru 24 de ore și a fost prezentat Tribunalului Bistrița-Năsăud cu propunere de arestare preventivă. Instanța a decis însă plasarea acestuia sunt control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.