Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ieri milionar cu fitze, azi o dă pe cetățeanul onest

wowbiz.ro

Cine si l-ar fi imaginat pe milionarul cu zeci de fite Cocos jr la... metrou?! Alin nu mai circula cu bolidul sau de lux si incearca sa treaca neobservat in multime! De cand e cercetat pentru dare de mita si trafic de influenta, tanarul a slabit si e mereu abatut.

Anchetele penale l-au adus pe Alin Cocos intr-o situatie la care, in urma cu doi ani, nici macar nu s-ar fi gandit. Milionarul a renuntat la bolidul de lux si, in urma cu doua zile, a fost zarit la metrou (a urcat de la statia Titan), intr-o aglomeratie de nedescris!

Aparitia lui Alin in statia Titan se justifica si prin faptul ca, in zona, barbatul detine o galerie comerciala. In mod normal, el nu ar fi circulat cu metroul, in cel mai rau caz, ar fi apelat la un taxi, dar se pare ca alegerile lui sunt altele in 2016. Barbatul ori a vrut sa evite aglomeratia, ori, acum, nu mai conteaza pentru el luxul si confortul, ci…libertatea!

Alin Cocos este cercetat pentru dare de mita si trafic de influenta inca din ianuarie 2015. Procurorii DNA sustin ca acesta ar fi intervenit la comisia din ANRP, din care facea parte si Alina Bica, pentru ca omul de afaceri Gheorghe Stelian sa primeasca despagubiri pentru un teren supraevaluat cu peste 62 de milioane de euro. Alin a stat la “racoare”  doua luni. A fost o eliberat si trimis in arest la domiciliu, ca sa fie sub control judiciar.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.