Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ies la iveală detalii cutremurătoare despre șoferul drogat care a ucis doi tineri pe litoral: era să provoace o un alt accident, cu o zi înainte

mercedes litoral

Vlad Pascu, tânărul de 19 ani, care a intrat cu mașina într-un grup de tineri, omorând doi dintre ei, era un adevărat împătimit al vitezei.

Citește și: Tatăl fetei ucise de șoferul drogat pe litoral rupe tăcerea: Nu l-aș atinge nici măcar cu o palmă pe puștiul ăsta teribilist

Vlad Pascu își luase recent permisul de conducere și a plecat împreună cu un grup de prieteni pe litoral. Acesta a primit pe mână o decapotabilă Mecedes 450 SL, o mașină cu un motor foarte puternic.

Acesta se făcea ușor remarcat în trafic din cauza faptului că era la volanul unei mașini de epocă. Tocmai de aceea, pe grupurile de șoferi au apărut informații conform cărora, cu o zi înainte de tragicul accident, Vlad Pascu conducea decapotabila cu viteză foarte mare exact pe drumul dintre Vama Veche și 2 Mai, acolo unde a și avut loc accidentul tragic, a doua zi de dimineață.

Cu o zi înainte, un șofer l-a văzut pe Vlad Pascu, care circula împreună cu alți 5 prieteni în decapotabilă și a efectuat o depășire extrem de riscantă. Norocul a fost că șoferul de pe contrasens a frânat brusc și s-a evitat o tragedie. A doua zi de dimineață, drogat și circulând din nou cu viteză exesivă, Vlad Pascu a intrat într-un grup de 8 tineri, care mergeau pe marginea drumului. A ucis doi oameni, iar din declarațiile martorilor se pare că era atât de drogat încât nici nu a realizat ce se întâmplă.

De altfel, în urma testărilor s-a aflat că Vlad Pascu consumase cocaină, amfetamină și metamfetamină, înainte de tragicul accident.

content-image

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.