Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iga Swiatek avansează la Ostrava după retragerea lui Ajla Tomljanovic

Sky Sports
Iga Swiatek

Lidera mondială a clasamentului în tenisul feminin, poloneza Iga Swiatek, s-a calificat miercuri în sferturile de finală ale turneului de la Ostrava, profitând de abandonul australiencei Ajla Tomljanovic (34 WTA), care s-a retras devreme în setul al doilea.

Swiatek și Tomljanovic au furnizat întotdeauna o confruntare interesantă, oferind și de data aceasta un meci foarte bun. Australianca a avut un an foarte bun până acum și a continuat să joace bine la Ostrava, Swiatek având și ea un an foarte bun.

Poloneza a preluat un avantaj decisiv încă din startul meciului. În ciuda faptului că a fost condusă cu 1-4, Tomljanovic nu a renunțat și a pus presiune pe Swiatek, găsind în cele din urmă o cale de a egala la 4-4. Ea a avut chiar o șansă de break pentru a prelua conducerea cu 5-4, dar Iga a rezistat și și-a valorificat serviciul.

Apoi a început să joace ceva mai bine și la 6-5 a obținut break-ul, închizând setul cu 7-5. Tomljanovic a luptat din greu în primul game al setului al doilea pentru a face break, dar l-a cedat imediat înapoi. S-au mai jucat două game-uri, australiana retrăgându-se la 2-2 în setul al doilea, după aproape două ore de joc.

În sferturi, Iga Swiatek o va întâlni pe câștigătoarea meciului McNally – Muchova, care se joacă joi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.