Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iga Swiatek şi Jessica Pegula, în semifinale la Montreal

eurosport.com
Iga Swiatek

Iga Swiatek şi Jessica Pegula, în semifinale la Montreal

Jucătoarea poloneză de tenis Iga Swiatek, numărul unu mondial, s-a calificat în semifinalele turneului WTA 1.000 de la Montreal, dotat cu premii totale de 2.788.468 de dolari, după ce a întrecut-o vineri în trei seturi, 6-3, 4-6, 6-2, pe americanca Danielle Collins şi va da piept în penultimul act cu americanca Jessica Pegula, informează AFP, informează Agerpres.

Swiatek, al cărei meci s-a întins pe durata a nouă ore din cauza lungilor întreruperi datorate ploii, părea să obţină o victorie rapidă după ce reuşise două break-uri şi conducea cu 5-1 în primul set. Dar Collins, prima jucătoare provenită din calificări care a atins sferturile competiţiei din 2019, a revenit în joc, iar poloneza a tranşat soarta partidei într-un al treilea set.

Liderul mondial o va întâlni în semifinale pe Jessica Pegula, a patra favorită, care s-a calificat în această fază a competiţiei pentru al treilea an consecutiv, după ce a trecut tot în trei seturi, 6-2, 5-7, 7-5, de compatrioata sa Cori Gauff (nr.6).

În cealaltă semifinală se vor întâlni kazaha Elena Rîbakina, cap de serie nr.3, care a învins-o în sferturi pe rusoica Daria Kasatkina (nr.10), şi rusoaica Liudmila Samsonova, nr.15 pe lista capilor de serie, care a trecut în două seturi, 6-4, 6-4, de elveţianca Belinda Bencic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.