Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IGNORATE de autorități, datele despre EFICIENȚA imunității naturale sunt prezentate ZILNIC în buletinul GCS

Forbes.ro
covid-19 carantina izolare restrictii coronavirus

Introducerea testelor de anticorpi ca metodă pentru obținerea certificatului verde este una din soluțiile discutate în aceste zile. Deși toți politicienii sunt de acord că soluția e una viabilă, mai ales pentru că o bună parte din români au trecut prin boală fără să fie diagnosticați sau având o formă asimptomatică, aceștia invocă un argument fals: că datele privind eficiența imunității naturale nu sunt disponibile.

În prezent, 30% din infectații din buletinele zilnice sunt vaccinați. Mai mult, 10% din decese survin tot la vaccinați. Cât despre eficiența imunitățiii naturale, datele sunt disponibile și ele în buletinul zilnic, însă rămân ascunse printre cifre.

"Până astăzi, 16 noiembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.748.568 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 9.806 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

1.598.656 de pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 4.128 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 75 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare", se arată în buletinul de ieri. Cu alte cuvinte, din peste 4.000 de cazuri, numai 75 sunt pacienți care s-au reinfectat după boală, lucru care arată clar că eficiența imunității dobândite natural e mult mai mare.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.