Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Igogor Dodon recunoaște că rezultatul de la alegeri este cel așteptat și de el: Este un scenariu realist. Suntem ultima echipă de opoziție în Parlament

stiri.md
Igor Dodon

Rezultatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor la alegerile din 11 iulie este un rezultat pe care noi l-am așteptat, un scenariu realist, a declarat liderul PSRM, Igor Dodon, transmie știri.md

În cadrul emisiunii "Igor Dodon Răspunde" Dodon menționează că socialiștii, ca echipă de opoziție sunt pregătiți pentru luptă.

"Avem un partid bipartidic: pe de o parte este PAS, iar de alta BECS. Referitor, la rezultatul obținut la alegeri, noi l-am așteptat.

Sâmbătă, când ne-am întâlnit am discutat că scenariul prost este 25 de mandate, 30-35 de mandate un scenariu realist, iar un scenariu optimist era +45 de mandate.

Și iată, noi suntem în scenariul realist. Rezultatul celor de dreapta este un rezultat bun. Am rămas practic ultima echipă de opoziție în Parlament.

Suntem pregătiți pentru luptă: avem o ideologie, echipă puternică și resurse umane. Vom critica, dar și va pune umărul atunci când este necesar. Nu este nicio tragedie, suntem gata să muncim", a declarat Igor Dodon.

Totodată, liderul PSRM i-a îndemnat pe cei din PAS să coboare de pe baricade și să înceapă munca.

"Puterea deplină de obicei îmbată... pe mulți i-a îmbătat. De aceea, le-aș sugera celor de la PAS să coboare de pe baricade și să înceapă să muncească. Oamenii așteaptă de la ei rezultate.

Noi vom critica acolo unde se încalcă drepturile cetățenilor, vom fi duri acolo unde sunt riscuri pentru independența și integritatea teritorială a Republicii Moldova, vom ajuta unde va fi vorba despre binele oamenilor și suntem gata să venim cu suport acolo unde este necesar", a mai spus Dodon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.