Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Igor Dodon a izbucnit: Băieți, Ciocoi nu este premierul lui Dodon, ci al Maiei Sandu

Moldpres
Aureliu Ciocoi

Fostul șef de stat declară că nu l-ar fi numit în funcția de premier pe actualul șef interimar al Guvernului, Aureliu Ciocoi. „El este specialist bun în relații externe și bun ministrul al Afacerilor Externe, dar funcția de premier e mult mai complexă. Eu nu l-aș fi numit în această funcție”, a declarat Igor Dodon, fiind întrebat de Unimedia al cui premier este Aureliu Ciocoi, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

„Băieți de la Unimedia, nu-i Ciocoi premierul lui Dodon. El a fost ministru și consilierul lui Dodon. Nu eu l-am numit premier.

El e bun în relații externe, dar prim-ministru cine l-a desemnat? Maia Sandu! Ea a avut alegere, din 7-8 membri ai Guvernului putea alege pe oricine, pe Irina Vlah, de exemplu. Ea l-a ales pe Ciocoi.

Îl numeam eu în această funcție dacă eram locul Maiei Sandu? Nu, nu l-aș fi numit pe Ciocoi în această funcție, care este una mult mai complexă”, a declarat Igor Dodon.

Anterior, liderul PSRM l-a criticat pe Ciocoi pentru unele decizii, printre care și semnătura pe memorandumul „Trio asociat” de la Kiev.

„Eu l-am întrebat pe Ciocoi: Unde voi vă băgați? La ce bun? Este clar un document împotriva Rusiei. Sunteți interimar. Cine v-a împuternicit să faceți așa ceva? Președinta? Parlamentul? Este un document clar și evident împotriva Rusiei”, a declarat Igor Dodon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.