Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Igor Dodon dă în judecată publicația germană Bild

cristianhrituc.ro
Igor Dodon Vladimir Putin

După ce publicația Bild a dezvăluit că Moscova ar fi investit 11.453.000 de euro în campania electorală a fostului preşedinte prorus al Republicii Moldova, Igor Dodon, PSRM și-a exprimat indignarea în legătură cu cele relatate de publicație și califică aceste informații drept invenții calomnioase.

"Partidul Socialiștilor din Republica Moldova respinge categoric aceste acuzații și declară că finanțarea campaniei prezidențiale a lui Igor Dodon, precum și întreaga activitate a Partidului Socialiștilor, a fost și se desfășoară pe baze legale, în strictă conformitate cu legislația Republicii Moldova. Partidul Socialiștilor și candidatul său, Igor Dodon, nu au primit niciun ban ajutor din exterior pentru desfășurarea campaniei electorale.

Calificăm apariția unor astfel de publicații în toiul campaniei electorale ca un act de denigrare intenționată a partidului care face parte din Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor și, totodată, ca o pregătire a terenului pentru interzicerea Partidului Socialiștilor de către regimul dictatorial al președintelui Maia Sandu care într-adevăr beneficiază deschis de sprijinul extern. Iar apariția acestui articol calomnios în publicația germană confirmă acest fapt odată în plus.

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova va înainta în instanțe de judecată acțiuni împotriva ziarului german ”Bild” și împotriva tuturor mijloacelor de informare în masă din Moldova care au participat la difuzarea acestei calomnii flagrante", menționează PSRM.

Citește și Rusia a investit peste 11 milioane de euro pentru ca Igor Dodon să ajungă președintele Moldovei, în lupta cu Maia Sandu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.