Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Igor Dodon, despre premierul desemnat, Natalia Gavrilița: Este un profesionist bun, dar nu o vom vota

Liderul socialiștilor, Igor Dodon, a apreciat înalt calitățile profesionale ale candidatei PAS la funcția de premier, Natalia Gavrilița. În același timp, însă, socialiștii și comuniștii nu o vor vota.

„Eu consider că dna Natalia Gavrilița este un bun profesionist. Eu în 2007 sau 2008 am activat cu ea la Ministerul Economiei și era un tehnocrat bun. Acum, dacă va face față sau nu: depinde cu ce echipă va veni, cu ce program și ce garnitură, transmite Realitatea.md.

Noi nu o vom vota. Opoziția nu poate susține persoanele puterii la funcțiile-cheie din instituții. Ei și-au asumat actul de guvernare – să se asigure și să onoreze acele promisiuni făcute. Tot ce va fi bun pentru oameni – noi vom vota, dar tot ce va fi în detrimentul oamenilor – noi nu vom vota”, a menționat Igor Dodon în cadrul emisiunii „Moldova în Direct” de la postul Moldova1.

Amintim că, astăzi, a fost anunțat oficial că Natalia Gavrilița va fi candidatul PAS la funcția de prim-ministru al Republicii Moldova. Mâine fracțiunile parlamentare sunt invitate la Președinție, pentru a da startul negocierilor cu șefa statului și pentru a identifica viitorul candidat la șefia Executivului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.