Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Igor Dodon, după anunțul lui Michel: Moldova are nevoie de bani pentru investiții, nu de arme

Facebook
igor dodon

Ex-președintele țării, Igor Dodon, a venit cu o reacție după ce președintele Consiliului European, Charles Michel, a anunțat că Uniunea Europeană ar putea oferi suport militar Republicii Moldova, după modelul care ajută acum Ucraina.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Dodon menționează că Moldova are nevoie azi de mijloace financiare pentru investiții în economie, drumuri, infrastructura socială, medicină și educație, dar nu de arme, transmite Știri.md.

"În situația când Moldova are nevoie mai mult ca oricând de suport pentru a susține populația, oamenii de afaceri, pe toți cei care suferă de crizele economice, energetice și sociale, care s-au abătut asupra țării, europenii ne propun armament.

Birocrații europeni ne propun să ne înarmeze. Pentru ce? Pentru ca tinerii noștri să moară pe câmpul de luptă, urmând interesele Uniunii Europene și ale NATO? Mulțumim pentru „ajutor” și pentru „sfaturi prețioase”, partenerilor de la Vest.

Moldova are nevoie azi de mijloace financiare pentru investiții în economie, drumuri, infrastructura socială, medicină și educație, nu de arme, de la care să fie omorâți puținii tineri care ne-au mai rămas în țară.

Moldova este o țara neutră, vrea pace, nu geopolitică de război", a comentat Dodon.

Președintele Consiliului European, Charles Michel, aflat într-o vizită în Moldova, a anunțat că Uniunea Europeană ar putea oferi suport militar Republicii Moldova, după modelul care ajută acum Ucraina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.