Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Igor Dodon: Durleșteanu a fost un candidat de rezervă. N-a făcut față presiunilor

Facebook
Igor Dodon

Mariana Durleșteanu a fost un candidat de rezervă, iar retragerea acesteia a fost din motiv că nu a făcut față presiunilor a declarat președintele PSRM, Igor Dodon, transmite Știri.md.

"Doamna Durleșteanu era candidatul nostru de rezervă pe data de 11 februarie. Noi am avut alt candidat care a tras pisica de coadă cu 3-4 zile și cu câteva minute înainte de conferința de presă la care eu am ieșit din Parlament m-a sunat și ne-a spus că e de acord să fie candidat la funcția de premier.

I-am spus că gata, trenul a plecat, așteptați alt tren. Am mers cu doamna Durleșteanu, eu o cunosc bine din 2008, doamna Greceanîi o cunoaște de prin 1997, cu regret nu a făcut față presiunilor care au fost depuse în această perioadă.

Înțeleg că dumneaei a rămas decepționată că în afară de socialiști a fost votată și de deputații Șor.

Atunci când îți vin mii de mesaje pe Facebook, o armată de troli îți atacă viața personală, nu toți pot ține piept.

Unica întrebare pe care o am eu, faptul cum s-a procedat atunci când eu stăteam la discuții cu Maia Sandu a fost plasat mesajul de retragere. Este o coincidență? Eu nu cred în coincidențe.

Doamna Durleșteanu, eu nu cred că noi nu vom avea discuții după această abordare, dar puteați cu o zi înainte sau cu o zi după discuțiile cu Maia Sandu să ne spuneți despre retragere. Eu nu cred în coincidență, eu cred că aici s-au făcut presiuni, o operațiune specială, un joc pe sub masă.

Regretabil că s-a comportat așa", a declarat Igor Dodon.

Reamintim că în timp ce la Președinție aveau loc consultări dintre fracțiunile parlamentare și șefa statului Maia Sandu, candidatul la funcția de premier din partea PSRM și grupul Șor, Mariana Durleșteanu, a anunțat că își retrage candidatura.

Ulterior, la scurt timp, Maia Sandu a ieșit în fața presei și a anunțat că îl înaintează pe Igor Grosu la funcția de prim-ministru al R. Moldova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.