Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Igor Dodon: Fie ca Nașterea Domnului să ne ofere noi speranțe

orhei tv
igor galina dodon

Fostul președinte al R. Moldova a venit cu un mesaj de felicitare cu prilejul Crăciunului, pe care îl sărbătoresc astăzi o mare parte din cetățeni.

Dodon a remarcat în mesajul său că „dăinuirea noastră ca popor depinde de devotamentul pentru valorile pe care le-am moștenit” și le-a urat cetățenilor liniște și pace.

„Stimați concetățeni,

Cu prilejul luminatei sărbători Nașterea Domnului, vă doresc să aveți parte de clipe de liniște și bucurie alături de cei dragi. Să ne rugăm pentru familiile noastre și pentru tot poporul moldovenesc.

Și să nu uităm că tradițiile creștine și dăinuirea noastră ca popor depind în mod direct de credința și devotamentul pentru valorile pe care le-am moștenit și pe care trebuie să le protejăm și să le cultivăm mereu: iubirea față de aproape, familia, Biserica.

Fie ca Nașterea Domnului să ne ofere noi speranțe pentru ziua de azi și de mâine, să ne lumineze sufletele și să ne încurajeze în faptele bune pe care intenționăm să le realizăm. Vă urez liniște sufletească, armonie în familie, pace în lume!

Crăciun Fericit!”, a scris Dodon pe Facebook.

O bună parte dintre cetățenii R. Moldova sărbătoresc astăzi Crăciunul pe stil vechi. Acest lucru se explică prin faptul că fie merg la o biserică subordonată canonic Patriarhiei de la Moscova, fie au preluat tradițiile din familie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.