Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Igor Dodon neagă că ar fi fost finanțat de Moscova cu 5 milioane de euro: Un fake ordinar

stiri.md
Igor Dodon

Investigația eureporter.co, care vorbește despre finanțarea campaniei electorale a Blocului electoral „Comuniștii și Socialiștii” cu aproape 5 milioane de euro, este „un fake ordinar”, susține Igor Dodon.

Invitat la la emisiunea „Puterea a 4-a” de la postul N4, liderul socialiștilor a sugerat că materialul este o încercare a partidelor de dreapta de a denigra imaginea BECS, după ce zilele trecute a apărut un alt articol în presa europeană, care ar vorbi despre finanțarea campaniei PAS cu 50-60 de milioane de euro, notează cotidianul.md

„Fake-ul a fost organizat de forțele de dreapta pentru a acoperi investigația neweurope.eu din media europeană, care spune că campania electorală a PAS e finanțată de Occident cu 50-60 de milioane de euro”, a declarat Igor Dodon.

Potrivit lui, în capturile de ecran ale presupusei discuții între el și Igor Chaika (fiul ex-procurorului general al Rusiei) din investigația eureporter.co nu corespund numele lui Chaika. Cât despre relația lui Chaika, Dodon spune că aceasta este una bună.

Amintim că, potrivit investigației eureporter.co, liderul PSRM i-ar raporta personal lui Chaika cheltuielile din campania electorală pentru alegerile anticipate.

„Acolo e desenat greșit. Iată în investigația despre PAS sunt lucruri adevărate”, a comentat Dodon, îndemând oamenii să nu creadă în informațiile false apărute spre finalul campaniei electorale: „Nu atrageți atenția”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.