Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Igor Grosu îl vrea pe Ilan Șor după gratii: Globul pământesc pentru bandiți și hoți devine tot mai mic. Acești rătăciți trebuie aduși acasă

Parlamentul Republicii Moldova
Igor Grosu

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, a reacționat la decizia Curții de Apel Chișinău de a-l condamna pe Ilan Șor la 15 ani de închisoare în dosarul ”Frauda Bancară”. În debutul ședinței legislativului, acesta a declarat că, încet, cu greu, dar justiția își face treaba, iar acum Șor trebuie să fie adus în Republica Moldova pentru a-și executa pedeapsa.

”Se face dreptate, încet, cu greu, și păcătoșii, cei tare păcătoși, adică bandiți și hoți, iată ajung să fie luați în seamă și de justiția din R. Moldova. Cu greu, cu întârziere, dar hoții trebuie să ajungă la pușcărie. Deci, se poate, mai ales când ani de zile judeci, amâni și tergiversezi, într-un final, dacă este și bunul simț și rezonezi cu ceea ce așteaptă societatea, se poate face dreptate și condamnați bandiții și hoții pentru a da un semnal foarte clar că lucrurile acestea nu vor fi tolerate. Și în ce bortă nu s-ar ascunde ei, cât de departe n-ar fi, globul pământesc pentru bandiți și hoți devine tot mai mic și mai mic. Acum, autorităților vor trebui să depună toate eforturile ca acești bandiți rătăciți să fie aduși acasă și să stea acolo unde trebuie să stea” a declarat Grosu.

Curtea de Apel Chișinău l-a condamnata ieri pe oligarhul fugar Ilan Șor la 15 ani de închisoare. Acesta a fost găsit vinovat în dosarul ”Frauda bancară”. Instanța l-a obligat să achite Băncii de Economii, falimentate în urma fraudei, o sumă de 5 miliarde de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.