Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IGPF: 37.900 de persoane au trecut granițele României în ultimele 24 de ore; 38 de străini au fost refuzați

Facebook
frontiera vama nadlac

În ultimele 24 de ore, nu s-a permis intrarea în ţară a 38 de cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege, informează, marţi, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, în ultimele 24 de ore, prin punctele de frontieră de la nivelul întregii ţări, au efectuat formalităţile de control aproximativ 37.900 de persoane, cetăţeni români şi străini, cu peste 13.700 de mijloace de transport (dintre care 4.800 de automarfare).

Citește și: Opt germani au supraviețuit după ce au primit din greșeală supradoză de vaccin anti-Covid: Serul se pare că le-a declanșat gripa

Pe sensul de intrare au fost aproximativ 17.100 de persoane cu 6.300 mijloace de transport, iar pe cel de ieÅŸire - 20.800 persoane cu 7.400 mijloace de transport.

Frontiera cu Ungaria a fost tranzitată de aproximativ 12.600 de persoane şi 6.000 de mijloace de transport (1.700 automarfare), dintre care pe sensul de intrare în ţară au fost aproximativ 6.000 de persoane cu 2.800 mijloace de transport.

În ceea ce priveşte activităţile specifice, în zonele de competenţă - punctele de trecere şi "frontiera verde" -, poliţiştii de frontieră au constatat, în ultimele 24 de ore, 15 fapte ilegale (8 infracţiuni şi 7 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini.

Citește și: Guvernul Cîțu vrea să îngheţe venituri în 2021: indemnizația de hrană, sporuri, prime, salariile profesorilor, pensii de serviciu / LISTA COMPLETĂ .

Au fost descoperite, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de peste 129.000 de lei.

Valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la aproximativ 3.600 de lei.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.