Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IGPF: Aproape 100.000 de persoane au tranzitat frontiera în ultimele 24 de ore

Politia de Frontiera
Romania frontiera granita

Aproape 100.000 de persoane au trecut prin punctele de frontieră în ultimele 24 de ore, a anunţat, duminică, Poliţia de Frontieră.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, pe sensul de intrare au fost aproximativ 46.300 de persoane cu 15.100 de mijloace de transport, iar pe cel de ieşire 53.100 de persoane cu 32.200 de mijloace de transport.

Cel mai mare tranzit s-a înregistrat la frontiera cu Ungaria - aproximativ 44.300 de persoane şi 18.000 de mijloace de transport. Frontiera aeriană a fost tranzitată de aproximativ 26.100 de persoane, cea cu cu Bulgaria de aproximativ 13.600 de persoane şi 7.900 de mijloace de transport, iar cea cu Moldova de aproximativ 9.000 de persoane şi 3.500 de mijloace de transport.

"Poliţia de frontieră lucrează la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctelor de trecere, sens în care recomandăm participanţilor la trafic tranzitarea tuturor punctelor deschise traficului internaţional, astfel încât să evităm apariţia suprasolicitării doar a unora dintre acestea. Informaţii privind situaţia punctelor de frontieră deschise traficului internaţional se regăsesc pe aplicaţia Trafic on-line care poate fi accesată la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/", se menţionează în comunicat.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră au constatat 42 de fapte ilegale (21 infracţiuni şi 21 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini. Au fost descoperite, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate ce urmau a fi introduse ilegal în ţară, care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de 225.060 de lei.

De asemenea, nu s-a permis intrarea în ţară a 22 cetăţeni străini care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi nu s-a permis ieşirea în cazul a opt cetăţeni români, din diferite motive legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.