Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING IGPR trimite Corpul de Control la Buzău, după intervenția polițiștilor în cazul șoferului bătut de mai mulți indivizi / VIDEO

Polițiștii din Buzău care au stat și au privit, sâmbătă, cum un șofer este bătut, în trafic, de mai mulți indivizi, vor fi cercetați de IGPR.

"Având în vedere evenimentul din județul Buzău, de ieri, 12 iunie, Centrul de Informare și Relații Publice al Inspectoratului General al Poliției Române este abilitat să comunice următoarele:

Conducerea Poliției Române a dispus efectuarea de verificări, cu privire la modul de intervenție, prin specialiștii Direcției Control Intern-I.G.P.R., pentru a se stabili dacă polițiștii din Buzău au acționat conform prevederilor legale în vigoare", anunță Poliția Română.

Un șofer din Buzău a fost umărit în trafic de mai mulți indivizi, care l-au atacat și i-au spart mașina.

Bărbatul a fugit de următoritori și s-a oprit în momentul în care a ajuns în zona unui echipaj de poliție. Le-a cerut ajutorul polițiștilor și aceștia i-au cerut să stea în mașină, pentru a fi protejat.

Între timp, unul dintre agresori s-a apropiat de mașină și l-a bătut pe șofer până când l-au umplut de sânge, chiar de față cu polițiștii.

Ulterior, polițiștii i-au reținut pe agresori, dar aceștia sunt judecați în stare de libertate.

Pe materialul video se aude bărbatul agresat care sună, din nou, la 112: ”Doamnă, ce poliție mi-ați trimis că m-au bătut cu poliția, m-au nenorocit! M-a bătut cu poliția de față, am plecat de acolo”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.