Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IGPR anunță că a prins peste 200 de infractori urmăriți - Greii din politică NU sunt pe listă

houstonchronicle.com
extradare catuse

Peste două sute de persoane date dispărute sau urmărite în baza unor mandate emise de instanţe au fost depistate de poliţişti în ultimele două săptămâni, printre acestea aflându-se un tânăr de 27 ani din judeţul Constanţa condamnat la zece ani de închisoare pentru tâlhărie calificată şi un alt bărbat care se sustrăgea arestării preventive pentru infracţiunea de viol, scrie News.ro.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), în perioada 24 - 30 august poliţiştii din întreaga ţară, sub coordonarea Direcţiei de Investigaţii Criminale a Poliţiei Române, au depistat 167 de persoane date dispărute, dintre care 104 minori.

De asemenea, în această perioadă au fost depistate 48 de persoane urmărite în baza unor decizii ale instanţelor. Dintre acestea, 29 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, şase aveau mandate de arestare preventivă, zece erau urmărite în baza unui mandat european de arestare, iar trei persoane aveau sentinţe penale de internare în unităţi medicale de specialitate.

Între persoanele depistate de poliţişti în ultimele două săptămâni se află un tânăr de 27 ani din oraşul Cernavodă, judeţul Constanţa, care se sustrăgea executării unei pedepse de zece ani de închisoare pentru tâlhărie calificată, şi un bărba, de 36 de ani, din localitatea Drăgăneşti, judeţul Prahova, care se sustrăgea arestării preventive pentru infracţiunea de viol. De asemenea, printre cei prinşi de poliţişti se află un tănăr de 24 de ani, din localitatea Bălţaţi, judeţul Iaşi, care se sustrăgea arestării preventive pentru vătămare corporală gravă, faptă comisă pe teritoriul Germaniei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.