Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IGPR intră PUTERNIC în a treia zi de proteste: peste 5.500 de amenzi doar în ultimele 24 de ore

enational.ro
politia romana

Un număr de 5.559 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.454.655 de lei, au fost aplicate, în ultimele 24 de ore, în urma acţiunilor de control privind respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse de pandemia de coronavirus, informează, miercuri, Inspectoratul General al Poliţiei Române, informează Agerpres.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, în ultimele 24 de ore, peste 7.300 de poliţişti, împreună cu jandarmi, poliţişti de frontieră, cadre ISU, poliţişti locali, reprezentanţi ai ANSVSA, ANPC, Ministerului Sănătăţii, Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale, Ministerului Transporturilor şi ai autorităţilor publice locale, au desfăşurat 817 acţiuni de control, la nivel naţional.

Citește și: Încă o angajare CONTROVERSATĂ făcută de PNL: fata unui fost ștab din SRI, angajată pe post de consilier la un primar PNL

Au fost efectuate 71.594 de verificări cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse. În urma acţiunilor punctuale de control, au fost aplicate 5.559 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.454.655 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.