Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Îi înfige Dragnea cuțitul în spate lui Victor Ponta? Marea EROARE a liderului PSD

dragnea

Situația din PSD nu este deloc liniștită, iar premierul Victor Ponta întâmpină o rezistență din ce în ce mai importantă. Analistul politic, Cristian Pîrvulescu, consideră că principalul rival al lui Victor Ponta este Liviu Dragnea, chiar dacă acesta spune că sunt parteneri.

”Cel mai important pentru PSD este situația internă. Va reuși PSD să controleze tulburările interne? Va rezista Ponta ca președinte al partidului? Pentru că de toate aceste aceste lucruri depinde stabilitatea Guvernului.

Domnul Dragnea este un posibil contracandidat al lui Victor Ponta, până la proba contrarie. Sigur că domnul Dragnea zice că face echipă. Ar putea fi și la pachet, toate opțiunile sunt deschise. În politică nu există prieteni, ci doar parteneri. Atâta timp cât partenerii sunt pe val. Orice este posibil în politică (...) Vedem acum împăcarea celor de la PNL cu cei de la PDL. Gândiți-vă: Emil Boc este în același partid cu Crin Antonescu, dar ce vorbe își mai spuneau cei doi. Suntem în țara lui Eugen Ionescu și facem tot posibilul să confirmăm că absurdul este la noi acasă. Deci e posibil ca Ponta să aibă mari emoții, cred că acesta este motivul pentru care amână Congresul, încercând să țină situația sub control. Marea eroare pe care a făcut-o este că nu a început reforma imediat după înfrângere, pentru că cei care i se opun au avut timp să se organizeze și pot organiza o rezistență importantă”, a declarat Pîrvulescu, la Realitatea TV.

Cristian Pîrvulescu consideră că nu se pune problema în acest moment de o schimbare a Guvernului, doar dacă cei din PSD își doresc acest lucru.

Este o efervescență în clasa politică, dar oare vor reuși (cei de la PNL n.r.) să-i convingă pe cei care conduc acum Guvernul să-și schimbe viziunea? Sigur, știm că se pregătește o moțiune de cenzură acum  a PNL. UDMR a anunțat că nu se poate pronunța până ce nu vede textul moțiunii și cred că nu va vota, ci se va abține. Nu cred că sunt, în momentul de față, condițiile politice pentru o răsturnare de guvern, dar ele pot apare spre sfârșitul primăverii, dacă nu cel târziu în toamnă, când lucrurile vor începe să se modifice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.